Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

MWNY2001: Quicksilver - nya Power Macintosh G4

(Bilder tagna idag på MWNY av vår fotograf på plats Jon Adolfsson)

Nya Power Macintosh G4 "Quicksilver" är en mid-life uppdatering till den befintliga G4 serien. Chassit är uppdaterat med ny design.

Man har även gjort en "speedbump" till 866MHz för toppmodellen och en ny Dual maskin med 2x800MHz processorer. 733MHz modellen har gått ifrån att vara snabbast i sortimentet till att nu vara en basmodell för cirka 16.500,- exkl moms.

Man introducerar även en ny 2MB level3 cache på 800 och 866MHz modellerna som snabbar upp t ex Photoshop operationer markant.

Superdrive, Apples enhet för kombinerad DVD-R, CD-RW, DVD och CD finns nu i både 800MHz och 866MHz modellerna som standard.

Hårddisk storlekarna är också uppdaterade för att följa marknadens krav, nu finns hårddiskar mellan 40-80GB och upp till tre hårddiskar kan monteras internt.

[ 20 Juli 2001: Meddelandet ändrat av: Petter Mårtensson ]

Kommentarer
49 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.