Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

200 annonser på ett ställe

Vi har tagit fram en ny sida som samlar radannonser ifrån 99mac, iPod.se och 99musik.com - ett perfekt ställe att hitta det du söker!

Nu hittar du över 200 annonser samlade på en sida som alltid är uppdaterad. Annonserna är indelade efter forum och det finns möjlighet att göra sökningar efter det du är sugen på.
För att annonsera och göra sökningar måste du vara medlem på respektive sajt.

Vi har även skapat en rejäl begagnatguide där du får en hel del tips på vad du bör tänka på när du ska köpa en begagnad Mac. Guiden vänder sig både till företag och privatpersoner. Vi tar upp garantifrågor, försäkring, support och exempelvis stulna datorer.

Den nya sidan har ännu inte fått ett eget namn men dom du har ett bra förslag på domännamn (helst .se domän) skriver ni en rad nedan!

http://99mac.se/annonser/

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.