Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Skaffa iPod.se mailadress

.se mailadress och hemsida!@ipodVisa att du valt iPod med din egen

Mac.se erbjuder epost och hemsida med domänerna ipod.se och ipodmini.se för dig som behöver blixtsnabb och spam-fri epost plus en egen hemsida.

Vi erbjuder både en snygg webbmail på svenska och vanlig pop/imap för användning med ditt mailprogram. Ingen reklam varken i din epost eller på sidorna.

1000MB lagring för din epost!
- Med ett mac.se konto behöver du aldrig tömma din inkorg i onödan.

Du slipper spam
Vi lovar att du aldrig testat ett mailsystem som släpper igenom färre spam. Varje mail går igenom sju steg av kontroll innan det släpps igenom till din inkorg. 99.6% av all spam försvinner och det är plötligt roligt att kolla mailen igen.

Automatiska funktioner
När du är bortrest kan mac.se skicka ett automatiskt svarsmeddelande. Den kan hämta mail ifrån andra eposttjänster så att bara behöver kolla inkorgen på mac.se. Du kan även vidarebefordra din mac.se mail till andra epostadresser.

Välj mellan iPod.se, iPodMini.se eller mac.se
Din nya epostadress blir namn@domän.se och hemsidan får adressen hem.domän.se/namn/

Hemsida
Skapa en egen presentation eller spara dokument. Genom en skyddad mapp kan du hålla dina viktiga filer hemliga. 100MB finns tillgängligt för hemsidor med varje mac.se konto.

Backup
Tack vare våra snabba servrar kan du göra backup över internet om du har tillgång till bredband. Genom flera gratisprogram kan du automatisera backup dagligen.

99mac Pro ingår!
Skandinaviens största forum för Macanvändare väntar på dig. Med ditt Pro konto får du tillgång till insidernyheter, 25MB lagringsyta i ett personligt bildgalleri och mycket mer.

Exempelbilder:

Priset är 37,50kr per månad inkl moms
Betalning sker via bankgiro eller kreditkort.

BESTÄLL IPOD.SE MAIL HÄR

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.