Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple lanserar iTunes Music Store i Europa 15:e juni?

<b>Nu kan snart väntan vara över.</b> Enligt nyhetsbyrån Reuters har Apple bjudit in till presskonferens den 15:e juni. Källor inom Apple som Reuters pratat med bekräftar att det är lanseringen av iTunes i Europa som ska presenteras. Det finns dock ingen information om man släpper iTunes i hela Europa på en gång eller om man släpper i ett fåtal länder till att börja med. Allt kommer ske under parollen "the biggest story in music is about to get even bigger". Den som lever får se...

Läs hela nyheten hos Reuters

Kommentarer
15 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.