Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPod mini en "smash hit"

iPod mini en "smash hit"

Inte för att jag är förvånad, men nu är det i alla fall bekräftat: iPod mini är en dundersuccé. USA Today skriver att iPod mini är en "smash hit":

Apple has a smash hit on its hands with the new iPod mini digital music player. The little cousin of the full-size iPod is virtually sold out after less than two weeks in stores, with nearly 100,000 snapped up.

"I've never seen a product line sell like this," says Jack Wahrman, senior merchandising manager at New York's J&R Music World. "The iPod is a phenomenon."

Andra återförsäljare berättar om frustrationen över att ha sålt ut hela sin första sändning på en dag och sedan inte kunnat sälja till alla kunder som vill köpa. Apple säger att kunderna får ha lite tålamod och räkna med en till tre veckors väntetid. Dock måste Apple passa sig för att hålla kunderna väntande för länge. konkurrensen är hård och Creatives MuVo2 är väldigt populär också.

Läs hela artikeln här: New, smaller, flashier iPod sells out fast

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.