Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Premiär för iFun.se - allt om iPhone i Sverige

Tidigare idag blev Buckner här på 99.se rikskändis i radion efter att Adam Alsing berättat om hans tillägg till iPhone som ger åäö och svenska menyer.

Idag lanserar Buckner en ny sajt kallad http://www.iFun.se i samarbete med 99.se teamet. På iFun.se kommer du hitta bra guider och information om hur du köper, använder och konverterar din iPhone för sverigebruk.

Buckner har tagit fram tre tillägg kallade SweKeys, SweNumbers och SweMenus som gör livet lättare för oss som redan använder amerikanska iPhones. Sedan han lanserade programmen har dom legat på hans egen hemsida http://www.buck.se/ men nu när intresset för iPhone gått i taket flyttas alltihopa till en Xserve hos oss. Programmen är under uppdatering just nu och kommer lanseras fortlöpande på iFun.se.

99.se teamet var väldigt imponerade av Busters (som han egentligen heter) jobb och har gått in med stöd i form av servrar, lite utvecklarkunskaper och redaktionell kapacitet. Närmaste dagarna kommer ni se stora förändringar.

Titta in idag även om sidan är under arbete i helgen!
http://www.ifun.se/

Kommentarer
31 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.