Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Test av iSkin Evo

Silikonfodral med hål för knapparna är inget unikt. Det finns många att välja mellan. Vissa är bra och andra är mindre bra. Här följer en recension av ett väldigt bra silikoncase: iSkin Evo.

Fodralet är tillverkat i silikon/gummi och hål är lämnade för scrollhjul/knappar. Displayen skyddas av ett plastskydd som är elegant inpassat i silikonskyddet. Toppen av fodralet är tunnare för att man lätt ska kunna få dit hörlurar, fjärr, iTrip, voice recorder eller andra tillbehör.

Synk-kabeln skyddas av ett litet lock. På skyddets undersida finns tassar och hela baksidan är också försedd med hål. Detta antar jag är för att ventilera när iPoden är i hårddiskläge.

Materialet i fodralet är tyvärr benäget att suga åt sig damm m m. Detta avhjälps enklast genom att man pudrar fodralet lätt med potatismjöl eller någon form av puder.

Evo finns i flera olika färger. Själv har jag testat Sonic och Wasabi. Sonic är lite genomskinlig. Wasabi är självlysande i mörker med ett mycket starkt ljus. En väldigt läcker färg.

Det medföljer ett bältesclip som man på ett sinnrikt sätt fäster på baksidan av iPoden. När iPoden sen är i bältesclipet kan man vrida den 90°. Jag är inget stort fan av bältesclips. Fodralet ser mycket bra ut även utan bältesclipet.

Hela denna produkt andas god kvalitet. Min enda invändning mot den är att det gör iPoden lite tjockare, och att det förstås inte går att docka. Men annars är det här en väldigt bra produkt, och det bästa fodral jag har testat till iPoden.

Läs mer på iSkin:s hemsida.

-
* Gör iPoden lite tjockare.
* Suger åt sig damm
* Går ej att docka.

+
* Lysande kvalitet
* Bra passform
* Skydd för synkkontakten
* Härliga färger med kraftig självlysande färg

Kommentarer
20 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.