Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Test av Speck:s iSport

<img src="http://www.ipod.se/nyhetsbilder/isport.jpg">

iSport är en mag/ryggväska för iPoden. Den har ett fack i mitten för själva poden, där finns en liten flik som man drar i för att få upp poden ur fodralet. Till höger på framsidan sitter en lampa som blinkar om man trycker på mittenknappen. Lampan drivs av två AAA-batterier. Det finns två fickor, högra tas upp till största delen av batterihållaren.

iSport glider vid joggande upp en bit och stannar mitt på magen. Jag var lite orolig att se nördig ut när jag var ute och sprang och när den genom kroppens rörelser började röra sig uppåt och stannade mitt på magen blev känslan ännu värre. Men jag dolde smidigt magväskan under min träningsoverallsjacka.

Som sagt, den glider upp på magen, men väl där sitter den stabilt. Väskan känns väldigt gedigen. Den är förhållandevis snygg för att vara en magväska. Det fungerar fint att ha den både fram och bak när man springer. Fickorna är praktiska, där kan man förvara nycklar och annat som man behöver.

Jag använde Koss the Plug när jag var ute och sprang. Det var en trevlig upplevelse. Original-lurarna halkar troligtvis ur tämligen omgående.

Den här väskan gör det roligare att jogga, helt enkelt. Vad ska man lyssna på på joggingturen när man har 5000 låtar att välja mellan?

Finns hos Macoteket för 499 kr inkl moms.

<img src="http://99mac.se/testlabbet/pics/logo/web/test...">

+
Sitter bra
Lätt att få upp iPoden ur fodralet
Bra kvalitet, känns gedigen

-
Hur coolt är det med magväska?

Erik Svansbo har utfört testet. Tack till honom!

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.