Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Villkor

Medlemskap på 99.se kräver att du uppfyller våra allmänna villkor.

För att kunna ta del av alla tjänster och få möjligheten att skriva inlägg på 99.se måste du godkänna våra allmänna villkor samt våra forumregler.

Allmänna villkor för användning av 99.se
Uppdaterat 2010-02-01

1. Internettjänsten 99.se drivs av 99mac.

2. Medlemskap är personligt, medlemskonton kan ej överföras på annan person. Det är inte tillåtet att skapa fler än ett medlemskonto på 99.se.

3. Vid registreringen måste du ange ditt namn, epostadress, hemadress och telefonnummer. Vi tillåter inte anonyma medlemskonton. Om dina uppgifter är ofullständiga eller uppenbart felaktiga kan ditt konto raderas utan förvarning alternativt kommer ditt konto spärras för att skapa nya inlägg tills uppgifterna kompletterats. Du får använda anonyma alias som användarnamn, endast administratörerna kan se dina personuppgifter (osynliga för andra medlemmar).

Kom ihåg att alla konton granskas manuellt av administratörer innan du kan börja skriva inlägg, det är därför inte någon mening att skapa struntkonton eftersom dom tas bort direkt.

4. Medlemsregistrering är kostnadsfri under förutsättning att du avtalar att följa våra allmänna villkor och forumregler. Det är inte möjligt att registrera konton utan att godkänna villkoren vare fter alla medlemmar omfattas av dessa villkor.

5. 99mac förbehåller sig rätten att när som helst förändra eller komplettera dessa villkor. Förändringar kommer publiceras på 99mac.

6. Alla sidor och design ägs av 99.se och får inte kopieras eller användas utan tillstånd. 99.se logotyperna är skyddad av upphovsrätt och genomgår varumärkesregistrering.

7. Medlemmar ger tillstånd till 99.se att föra register över användarkonton.

8. 99mac förbinder sig att inte lämna ut medlemsuppgifter till någon. Vi förbehåller oss rätten att göra en sk "split" av forumet när vissa diskussionsämnen blir för omfattande på forumet. Kontouppgifter och ev inlägg flyttas då till ett nytt separat forum som drivs parallellt av samma personer och företag.

9. Användning av våra forum måste följa våra forumregler (se nedan). Du är personligt ansvarig för allt du skriver och bifogar till foruminläggen.

10. Alla inlägg i våra forum samt kommentarer till artiklar och nyheter uttrycker respektive medlems åsikter och varken 99mac, våra administratörer, moderatorer eller skribenter kan hållas ansvariga för innehållet i dessa.

11. Det är inte tillåtet att marknadsföra egen eller andras näringsverksamhet genom forumet utan tillstånd ifrån forumledningen. Som privatperson kan du radannonsera i dedicerade forum för detta.

12. 99mac förehåller sig rätten att stänga konton och neka medlemmar tillgång till våra tjänster.

13. Det är absolut förbjudet att spara medlemsinformation, diskussioner eller inlägg för egen användning eller publicering på andra sidor än 99.se.

14. Material som skyddas av upphovsrätt får inte publiceras på 99.se utan medgivande från upphovsmannen. Vid citering av exempelvis nyhetskällor måste en länk bifogas inlägget.

15. Inlägg som kan uppfattas som brott mot BBS-lagen är inte tillåtna på 99.se.

Brott mot allmänna villkor

Brott mot forumregler kan leda till varning eller avstängning ifrån forumet. Normalt sett utdelas en varning men om regelbrottets karaktär är grovt stänger vi kontot omedelbart. Vid grova brott mot våra allm&au ml;nna villkor kommer vi göra en abuse-anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. I övrigt gäller svensk lagstiftning.

All trafik och intrångsförsök mot våra servrar loggas i brandvägg samt server och kan användas som bevisföring i domstol. Vi polisanmäler alltid sk DoS-attacker (Denial of Service) som utförts m ed avsikt att orsaka driftstopp eller skada på våra tjänster och servrar.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.