Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

OS X Lion

Lite i skymundan av lanseringen av MacBook Pro 2011 så släppte Apple ett pressmeddelande om den senaste betaversionen av Lion, nästa version av Apples operativsystem.

Apple släppte igår en developer preview av Lion, nästa version av OS X som enligt pressmeddelandet ska släppas i sommar.

Nyheter i denna version är: en ny version av Mail, AirDrop - kopiera filer mellan datorer utan att behöva göra inställningar, FileVault - för att skydda dina filer.
Den största nyheten var dock att Lion Server nu är en del av Mac OS X Lion. OS X och OS X Server verkar nu ha slagits ihop till en produkt.

Betaversionen släpptes bara via Mac App Store, vilket visar ytterligare att Apple vill ta död på de optiska diskarna och sälja sina produkter endast via Mac App Store. Utvecklare som hade rätt att ladda ner betaversionen fick en kod som de sedan använde i Mac App Store för att påbörja nedladdningen, dock blev trycket lite för stort och nedladdningarna gick väldigt långsamt rapporterar TechCrunch. Koden som bara gick att använda en gång gjorde att nedladdningar som avbröts inte kunde slutföras vid ett senare tillfälle och detta retade upp många utvecklare.
Situationen visar att Apple inte är riktigt redo för så stora och många nedladdningar i Mac App Store ännu.

OS X Lion hos Apple

Fortsätt diskutera Lion i forumet

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.