Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gilla nya 99mac 4.3

Idag är det lättare än någonsin att gilla 99mac med vår nya "gilla" funktionalitet i forumet. Många av oss som använder Facebook har saknat möjligheten att gilla inlägg och idag har vi släppt en egen variant av den populära funktionaliteten.

Vi behöver nog inte förklara funktionaliteten mer än att du numera har möjlighet att gilla inlägg som besvarar ställda frågor, som bidrar till kunskapsnivån i forumet och som gör diskussionerna trevliga.

Vi har avsiktligen smygstartat med "gilla" funktionerna, du ser inte ens menyn om du inte drar markören över inläggets nederdel.

I diskussionerna visas ett träd med direktlänkar till dom inlägg som folk gillat. Det är smidigt när trådarna innehåller 100 inlägg eller fler - du kan direkt läsa det bästa ur tråden i "gilla trädet".

Här hittar du Feedback-tråden där många redan börjat testa gilla-funktionerna:
99mac 4.3 feedbacktråd

Utöver "gilla" funktionen har vi trimmat sajten:

Snabbare 99mac
Jag har jobbat med att snabba upp 99mac under den senaste veckan med hjälp av verktyget Pagespeed för Firefox och sedan igår har vi kommit en bit på vägen: från 67% till 83%. En del jobb återstår som kräver utvecklarinsats och jag hoppas nå uppemot 90% inom ett par veckor.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.