Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPad 3 får 3D skärm?

Enligt källor hos bl.a. Foxconn, som tillverkar iPad åt Apple, kommer nästa iPad att ha en 3D-skärm.

Sajten RCR Wireless rapporterar att 3D definitivt kommer att finnas i nästa version av iPad. Apple har de senaste åren ansökt om flera patent som rör 3D-teknik, så att det jobbas med 3D hos Apples utvecklare tror jag ingen tvekar på.
Enligt RCR så håller redan de stora filmbolagen i Hollywood på att förbereda att släppa sina filmer i Apples format.

Även en källa hos Foxconn, företaget som tillverkar iPads åt Appl och där hemligheter läcker till höger och vänster, säger sig vara helt säker på att 3D-kommer i nästa iPad och att Apple ligger långt fram i planering och testning av den nya tekniken.

Tidigare i år skrev den japanska bloggen, Macotakara, att Apples LCD-tillverkare hade hade fått beställningar på små LCD-skärmar med 3D-teknik. Något som troddes vara för den nya versionen av iPod Touch.

Förhoppningsvis har Apple löst 3D-tekniken så att man slipper använda 3D-glasögon, kanske genom att använda kameran i iPad för att känna av användarens huvudrörelser. Ungefär som Nintendos 3DS.

Diskutera iPad 3 i forumet

Källa: RCR Wireless, Macrumors

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.