Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Intel svarar på ryktena kring MacBooks med A5

Enligt Intel tänker Apple inte byta processorer inom den närmsta tiden.

Den senaste dagarna har flera sajter rapporterat om att Apple planerar att byta ut processorerna i sina bärbara datorer från Intels till sina egna ARM-baserade. Främst ryktades det om att Apple testar MacBook Air med en A5-processor (samma serie som t.ex. används i iPad 2).

Enliget CNET så har Intels marknadschef Tom Kilroy uttalat sig om att samarbetet med Apple åtminstone sträcker sig "short to medium term".

Jon Fingas, senior editor på Electronista, tror att Intel/Apple-samarbetet kommer att fortgå i minst 2-3 år till. Han tror att en ändring till ARM-baserad processorer för Apples bärbara kommer innebära problem för Apples roadmap. Samt att ha kvar Intel-processorer på de stationära datorerna skulle innebära problem med utvecklingen av OSX, programmeringsmässigt.

Källa: cnet, Electronista

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.