Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Qantas ska använda sig av iPad 2

Flygbolaget ska testa att använda iPad 2 som in-flight entertainment.

Testet som Qantas kallar för världens första, ska pågå under 6 veckor i oktober till december i år, enligt Australian Business Traveller. Dock ska testet begränsas till ett enda flygplan, en Boeing 767-300 med plats för 254 passagerare.

Alla passagerare får låna en iPad 2 för att underhållas under flygningen. Gränssnittet ska specialanpassas och innehållet ska streamas från 5 trådlösa accesspunkter inne i planet.
Home-knappen ska inte ha någon funktion, precis som de iPads som finns i Apple Store, samt att iPaden bootar rakt in i Qantas app ska enligt de ansvariga på Qantas stoppa folk från att ta med sig iPaden hem.
Det är ju redan bevisat att det är enkelt att gå förbi Home-knapplåset och en återställning i iTunes borde också lösa problemen.

Innehållet i iPaden ska så småningom matcha det som finns i bolagets Airbus 380, men i början kommer endast ett begränsat utbud att finnas.

Efter årets slut kommer Qantas att utvärdera testet och eventuellt utöka det till 10 nya 767-300 och även alla Airbus A330. Målet på sikt är att passagerarna även ska kunna koppla upp sina egna enheter och surfa och streama film. Gratis WiFi ombord erbjuds redan idag av t.ex. US Airways och Norweigan, dock på passagerarna egna enheter.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.