Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mac Pro läggs ner?

Enligt rykten planerar Apple på att lägga ner Mac Pro.

För några dagar sedan skrev vi om att Mac Pro förmodligen inte skulle uppdateras förrän 2012 då Intel har skjutit upp lanseringen av deras nya processorer.

Nu skriver AppleInsider att Apple har planer på att lägga ner Mac Pro helt och hållet trots att det förmodligen redan finns en mer eller mindre klar uppdatering hos Apple. Det är den sjunkande försäljningen som anses ligga bakom beslutet, Mac Pro är helt enkelt inte lönsam för Apple längre. Det är ungefär ett år sedan Apple beslutade att sluta sälja Xserve till följd av sjunkande försäljningssiffror.

74% av Apples datorförsäljning står MacBook Air och Pro för enligt Apples senaste kvartalsrapport.

Med Thunderbolts intåg bland alla Apples datorer kanske Apple inte ser någon mening med att producera en dator med PCI-Express slot. Dock har ingen av Apples nuvarande datorer samma processorkraft som Mac Pro och en ny värsting-iMac eller Mac mini skulle kanske kunna ersätta Mac Pro.

Diskutera Mac Pros ev nedläggning i forumet

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.