Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nedräkningen mot 25 miljarder nedladdningar i App Store har börjat

Ända sedan App Store slog upp portarna 2008 har folk laddat ner appar som tokiga. Nu är det dags att spräcka den smått osannolika 25 miljardersgränsen, något Apple nu börjat en nedräkning till.

Precis som vid tidigare nedräkningar finns det pris att hämta. Träffar man av app nummer 25 miljarder vinner man ett presentkort i App Store på 10.000 dollar. Man deltar genom att helt enkelt ladda ner en app i App Store, men det finns också sätt att vara med utan att varken köpa eller hämta en app.

De finstilta reglerna:

För att delta i nedräkningskampanjen till 25 miljarder apphämtningar måste du ha fyllt 13 år (eller den minimiålder som gäller i ditt land) och vara bosatt i ett land som deltar i kampanjen. Erbjudandet gäller endast om det inte strider mot gällande lagstiftning i ditt land. Begränsat till 25 anmälningar per person och dag. Inga inköp krävs. Tävlingen avslutas när 25 miljarder apphämtningar har gjorts. Besök www.apple.com/se/itunes/25-billion-app-countdown/rules/

Kommentarer
28 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.