Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Digital Inn köper InLife butikerna

Apple återförsäljaren Digital Inn fortsätter sin raketresa och har idag förvärvat konkurrenten InLife. Över en natt blir man Sveriges största Apple-återförsäljare med butiksförsäljning, företagsförsäljning, skolförsäljning, service och konsultation.

Efter förvärvet av InLife har Digital Inn ca 80 anställda och kommer att under 2010 omsätta över 300 miljoner kronor. Förvärvet är en del av Digital Inns långsiktiga tillväxtstrategi. Det var bara fyra månader sedan vi skrev om köpet av Humac-kedjan och fick höra Piotr Fernandez berätta om sina planer. Det är rätt otroligt att den här uppstickaren som startade 2008 redan är största återförsäljaren på marknaden!

"InLife har en mycket stark position i Stockholm på företagssidan och en stor och kunnig serviceavdelning. Genom det här förvärvet, tillsammans med det tidigare förvärvet av Humac, blir vi ännu starkare på Stockholmsmarknaden. Dessutom innebär förvärvat att vi startar satsningen mot ett helt nytt segment, stora företag, vilket ingen Apple-återförsäljare har fokuserat på tidigare" säger Piotr Fernandez, VD, Digital Inn.

Dan Rubach på InLife berättar: "Detta är mycket positivt för InLife och ett naturligt steg. Jag ser med glädje fram mot att fortsätta arbeta med befintliga och nya kunder i det gemensamma ännu starkare företaget".

InLife har fyra butiker, varav tre i centrala Stockholm och en i Täby centrum. Efter förvärvet har Digital Inn 9 butiker i Stockholm, Örebro, Linköping, Uppsala och Eskilstuna.

För dig som är 99mac medlem innebär detta att du snart kommer kunna hämta dina beställningar i 99mac medlemsbutik på nio olika ställen i landet!

Kommentarer
26 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.