Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Länge leve 99mac!

Webbplatsen 99mac grundades år 2001 av allas vår Martin Björnström, som med många trogna läsare och eldsjälar skapat ett sprudlande community för Apple-användare. Nu lämnar Martin över stafettpinnen till en ny organisation.

Bakom 99mac står numera gänget bakom Sveriges största webbtidning om datorer och hårdvara – SweClockers.com. Ett team med stor erfarenhet av att bygga och utveckla communities på webben med hög journalistisk kvalitet tar nu över driften och planerar att gjuta nytt liv i alla delar av webbplatsen.

"Det är med största respekt för läsarna vi tar oss an detta projekt, som kommer att vara helt separerat från SweClockers. Tillsammans ska vi se till att skapa Sveriges absolut bästa mötesplats för Apple-entusiaster, med skarp nyhetsbevakning och ett kunskapsfyllt och aktivt forum. Det finns mycket att göra och vi tänker inte vänta, utan drar igång redan nu", säger initiativtagaren Edin Mehinovic.

Inledningsvis kommer webbplatsen att flyttas till nya, snabba servrar. Kort därefter kommer diskussionsforumet att omorganiseras för att vara redo inför framtida uppgraderingar av mjukvaran. Samtidigt pågår arbetet med att sätta ihop en stående redaktion med löpande nyhetsbevakning av allt som berör Apple och dess produkter. Kort och gott, det kommer att hända massvis på 99mac framöver!

Den som har frågor kan ställa dessa i diskussionstråden till denna nyhet. Mer information publiceras löpande, både i forumet och på nyhetsplats.

Skriven av Andreas Dimestam
Kommentarer
145 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.