Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fem program i gratis paket

Under fem dagar framåt finns möjligheten att få fem Macprogram utan kostnad i ett nytt programpaket.

Programpaket är ett återkommande inslag i Macvärlden sedan några år tillbaka. Under en kort tid säljs ett antal kända och mindre kända program tillsammans för ett kraftigt reducerat pris. Den här gången är priset så lågt som det kan bli - noll kronor.

MacLegion Free Bundle, som paketet heter, innehåller fem program och går att ladda ner utan kostnad under fem dagar framåt. Det enda som krävs är att ett konto skapas hos MacLegion. Programmen som ingår är:

  • ColorStrokesär ett program för att manipulera fotografier genom att justera och blanda färger.

  • MacPilotkan slå av och på gömda inställningar i OS X, optimera och reparera systemet och utföra andra typer av underhåll.

  • Thumbsskapar miniatyrbilder från videofilmer.

  • Wallpaper Wizardhjälp dig att hitta läckra bakgrundsbilder för ditt skrivbord.

  • Scramblerär ett verktyg för att enkelt kryptera filer.

För den som använder 1Password, AppShelf, License Keeper eller MyApps för att organisera serienummer och registreringsinformation för program finns det färdiga filer att ladda ner från MacLegion efter att programpaketet "köpts".

Ta chansen att upptäcka några nya Macprogram. Tipsa gärna i kommentarerna om det är något av dessa program som ni rekommenderar.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.