Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mobiloperatör avslöjar datum för iPhone 5

Den amerikanska mobiloperatören Verizon har enligt uppgift från en pålitlig källa uppgett att ingen semester i företaget får tas ut 21 till 30 september i år, detta för att bemöta efterfrågan vid lanseringen av nya iPhone.

Det är den amerikanska teknikbloggen TechCrunch som fått ta emot ett tips från en anställd på den gigantiska mobiloperatören Verizon angående lanseringen av Apples nya iPhone. Enligt källan, som pekas ut som pålitlig av TechCrunch, har Verizon uppgett att ingen semester får tas ut mellan 21 och 30 september i år, eftersom en stor lansering kommer att ske den 21 september.

Datumet stämmer bra in på tidigare rykten från bloggen iMore som redan i augusti påstod att den 21 september är dagen då iPhone 5 kommer att vara redo för säljstart i staterna. Sverige brukar släpa efter i säljstarten med cirka två veckor och i år har det ryktats om 5 oktober som ett möjligt datum.

Nya iPhone väntas, precis som 99mac tidigare rapporterat om, presenteras den 12 september.

Källa: TechCrunch

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.