Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tävling

Vinn Western Digital My Book Thunderbolt Duo 6TB

Knappt har förra tävlingen avslutats innan en ny påbörjas. Även denna gång har vi skramlat ihop riktigt fina priser i potten. Missa inte denna tävling, enbart för 99mac-medlemmar![prbreak/]

Vad sägs om en sprillans Thunderbolt-hårddisk på sex terabyte lagringsutrymme som förstapris? Perfekt för de kreativa proffsen på 99mac. Tröstpriser denna gång består av inte mindre än två stycken Apple Airport Extreme 5th generation-routrar.

1:a pris: Western Digital My Book Thunderbolt Duo 6TB
2:a - 3:e pris: Apple Airport Extreme 5th generation

För att vinna behöver du ta dig en liten funderare:Vad tycker du att CDON skulle kunna göra ännu bättre som Apple-återförsäljare? Logga in och skicka ditt bidrag i ett privat meddelande till vår medlem "cdon". Du måste förstås vara medlem för att tävla.

Vinnare utses av en jury bestående av 99macs redaktion och vinnarna kontaktas via forumets system för privata meddelanden. Forumvärdar och / eller parter involverade i driften av 99mac får inte ställa upp i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen pågår till och med den 15 september 2012.

Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.