Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bildreportage: MacBook premiär på Café Opera

99mac besökte MacBook premiären på Café Opera i Stockholm - ett event arrangerat i samarbete med bland annat American Express, Motorola och Mercedes. Vi fick en chans att titta närmare på nykomlingen i vitt!

Mitt samlade intryck är att MacBook blir en storsäljare. Det är en naturlig efterföljare till iBook som är mer komplett än någonsin. Detaljer som inbyggd iSight, Frontrow och möjlighet till extern skärm med högre upplösning är pricken-över-i. Utförandet är fräscht, bildskärmen kändes stor och bra och formfaktorn (vikt & mått) är troligen den bästa kompromissen mellan användbarhet och portabilitet.

Kombinerat med goda prestanda och möjligheter att starta Windows för den som behöver det kommer nog studenter över hela landet flockas kring MacBook.

Det var en trevlig kväll av varumärkesbyggande karaktär - inte en riktig Appleträff med branschfolk. Jag gick relativt tidigt men Mats och Björn stannade för att lyssna på Erik Gadd, Petter mfl.

Hela bildreportaget hittar du här:
http://media.99mac.se/bildreportage/macbook_premiar/

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.