Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Leveransdatum för beställningar av iPhone 5 flyttas fram

UPPDATERAD. Av de som beställt iPhone 5 hos Telia rapporterar nu många att deras leveransdatum flyttats fram, för vissa flera veckor senare.

Under förmiddagen har rapporterna strömmat in om senare leveransdatum från medlemmar som beställt iPhone 5 hos Telia, bland annat i vår tråd om förköp av iPhone 5. Flertalet personer som var snabba att beställa och haft premiärdagen 28 september som preliminärt leveransdatum har fått se det senareläggas till datum som 8 oktober, 16 oktober och 22 oktober. Boende i norra Sverige som haft 1 oktober som leveransdatum har fått det ändrat till så sent som 30 oktober.

Telia har inte gjort något uttalande ännu om de ändrade leveranstiderna. Det är oklart om Telia ens har fått uppgifter från Apple om exakt hur stora de första leveranserna blir. Hos övriga operatörer har det inte rapporterats ändrade leveransdatum ännu.

Har du fått ditt leveransdatum ändrat idag? I så fall, vilken operatör har du valt och vilken modell av iPhone 5 har du beställt?

Uppdatering 15:07:

Telia har på Twitter skrivit att det är ett fel i deras system:

- Ett tillfälligt fel i kösystemet gör att du kan ha ett felaktigt preliminärt leveransdatum just nu. Detta kommer rättas till i veckan.

Uppdatering 2, 25 september 08:25:

Telia verkar ha fått ordning på sist system nu. Preliminärt datum för leverans är åter till det ursprungliga:

Kommentarer
60 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.