Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rapporter och bilder från köandet

Under torsdagskvällen har det köats runt om i landet inför iPhone 5-premiären vid midnatt. Vi har några bilder från köerna.

I Umeå var det ett femtiotal köande på plats vid 23-tiden utanför Telias butik. Förste person hade då varit där sedan 15 på eftermiddagen. Det var uppehåll men bara 6 grader i luften och blåste snålkallt.

Butiken i Umeå hade fått in en stor laddning telefoner. Ingen i personalen ville säga hur många men de tog upp beställningarna på alla i kön och påstod att det fanns telefoner för alla.

Stämningen i kön var god, kylan till trots. Det bjöds på discobelysning, musik, kaffe och bullar till alla.

Från Hans i Göteborg fick vi följande bild från Telias butik vid Kungsportsplatsen, såhär såg det ut där strax efter 18:

Vår moderator maskh köade bland 53 personer utanför Birsta City i Sundsvall, och har skickat in bilder och rapporterat i sin egen tråd. Här är ett urval av de bilder som skickats in till oss:

Stämningen var på topp i Sundsvall och Telia hade organiserat det bra, enligt maskh. Alla fick toppluvor på med sitt könummer, något som värmde i den kalla oktobernatten.

Köade du också under kvällen? Skicka in dina bilder till nyhet@99mac.se och berätta hur det var i så fall!

Uppdatering 10:23:

Från Täby har kainen skickat in några bilder. Missa inte heller vårt reportage om öppningen i Täby som Ida gjort.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.