Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

MacBook Pro 13 tum med Retina-skärm släppt

Apple har släppt en 13-tumsversion av MacBook Pro med Retina-skärm. Precis som 15-tummaren är det är en ny tunnare design med och den går att köpa redan idag.

Under tisdagskvällens event i San Jose har Apple släppt MacBook Pro 13 tum med Retina-skärm precis som vi förväntade oss.

Precis som med den större modellen på 15 tum som lanserades i somras vid WWDC är det inte bara skärmen som är ny. Apple har byggt om MacBook Pro 13 tum från grunden upp och designen är betydligt tunnare än den äldre. Chassit är 20 procent tunnare.

Retina-skärmen på denna nya MacBook Pro 13 tum har fyra gånger så många bildpunkter som den vanliga modellen, 2560 x 1600 bildpunkter. Datorn har två thunderbolt-portar, två usb 3.0-portar, en hdmi-port, en sd-kortläsare, hörlursuttag och MagSafe 2 strömadapter.

MacBook Pro 13 tum med Retina-skärm kommer att finnas tillgänglig att köpa redan idag. Priset i USA startar på 1 699 dollar. Svenska priser börjar från 16 495 kronor.

Kommentarer
68 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.