Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Borderlands Legends

2K Games släppte i går Borderlands Legends. Många av er känner kanske till Borderlands-serien från konsoler och pc där Borderlands 2 är det senaste. Nu finns en enklare variant för mobiler och surfplattor också.

Man spelar de fyra karaktärerna Mordecai, Lilith, Brick och Roland som känns igen från de tidigare spelen i serien. De fyra karaktärerna har olika förmågor och ska tillsammans besegra anfallande fiender. Karaktärerna blir bättre och bättre vart efter och du får själv välja i talangträd åt vilket håll de ska utvecklas.

Borderlands 2 på konsoler har gjort sig känt för att ha hur mycket vapen som helst att spela med. I Legends nöjer de sig med tusentals olika. Varje död fiende lämnar efter sig pengar du kan köpa nya vapen för.

Spelet påminner en del om Gun Bros, fast här går man inte runt så mycket utan placeras i olika miljöer där man slåss mot fiender som kommer rusande. Kontrollerna är lite kluriga, särskilt på den mindre skärmen på iPhone. Man drar streck från valfri karaktär dit man vill att de ska gå till exempel.

Det här är ett enkelt skjuta vilt omkring dig spel med väldigt lite fokus på någon sorts handling. Perfekt om du har lite abstinens hem till konsolvarianten. Vi har bara precis hunnit ladda hem det så ska testa det lite mer ingående.

Borderlands Legends
Släpptes: 31 oktober 2012
Version: 1.0
Pris: 38 kr iPhone, 49 kr iPad.
Krav: iOS 4.3 eller senare på iPhone. iOS 5.1 på iPad. Från iPhone 3gs, iPod touch 3 generationen och iPad.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.