Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Modbook Pro uppdateras innan lansering

Modbook Pro, en bärbar dator i surfplatteformat, började ta förhandsbeställningar i oktober. Planen var att börja skicka dem i mitten av november. Men det har nu ändrats något eftersom företaget uppgraderar specifikationerna.

Det verkar som att intresset för Modbook Pro varit stort. Företaget bakom går nu ut med att de uppgraderar specifikationerna och alla förhandskunder får del av nyheterna, rapporterar macrumors.com. Basmodellen kostar 3499 dollar, omkring 23 000 kronor.

Lanseringsdatumet blir uppskjutet något och de första leveranserna ska gå ut i slutet av november.

Det är bland annat tryckkänslighetsnivåerna för pennan som fått bättre specifikationer. Tidigare hade Modbook Pro 512 nivåer, men nu får kunderna 1024 istället. Modbook Pro säger att deras produkt nu är fyra gånger bättre än industristandarden för penbaserade plattor. Den här förbättringen med pennan ska ge "Modbook Pro-användarna precis och raffinerad kontroll och understryker enhetens användbarhet som en bärbar plattform för kreativt skapande", skriver företaget.

Plattan får också en ram-minnes uppgradering från 4 gigabyte till 8 och lagringsutrymmet ökar från 64 gigabyte till 120.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.