Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Imac tillgänglig 30 november

Nu berättar Apple att den nya modellen av Imac blir tillgänglig 30 november. Modellen med 21,5 tums skärm kommer att finnas både på webben och i butiker. 27 tums modellen kommer gå att beställa, men leveranser sker först i december.

När den nya modellen lanserades under en keynote i oktober var det många som blev sugna på att köpa nytt. 99mac bevakade eventet och skrev det här om den nya datorn.

Men köpsugna har fått vänta på att beställa Imac. I dag berättar Apple att det kommer att gå att handla den 30 november. Den mindre modellen kommer finnas på Apple Store och i fysiska butiker, men inte hos alla återförsäljare. Den större modellen går att beställa för leverans i december.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
21 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.