Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper Iphone 5 i ytterligare 50 länder

Apple har nu börjat komma ikapp när det gäller produktionen av Iphone 5. Nu släpps den framgångsrika telefonen i ytterligare drygt 50 länder lagom till julhandeln.

Innan Iphone 5 börjar säljas i dessa ytterligare 51 länder så har telefonen sedan den lanserades sålts i 47 länder där USA, Australien, Kanada, Tyskland och Sverige finns bland de välsignade.

Vi testade Iphone 5 direkt när den släpptes och du kan läsa vårt gigantiska test här.

Bland de ytterligare 51 länderna som från och med den sjunde december får tillgång till Iphone 5 finns Sydkorea, Brasilien, Saudi Arabien, Ryssland, Tunisien, Kuwait, Israel, Albanien och Taiwan.

Utöver det erbjuder Apple fortfarande Iphone 4S eller Iphone 4 som gratistelefoner med två års bindningstid från vissa operatörer i dessa länder.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.