Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Store i Paris rånades under nyårsafton

Apple Store i centrala Paris rånades under nyårsafton. Fyra beväpnade rånare kom undan med varor för tusentals euro.

Rånet hände vid nio-tiden på kvällen på nyårsafton, tre timmar efter att butiken stängt, rapporterar Daily Mail. Butiken ligger bakom Operahuset i Paris och säljer precis som alla Apple Stores allt från Iphones och Ipads till datorer.

De första rapporterna talade om att tjuvarna kom undan med varor för uppåt tio miljoner svenska kronor. Men varken polis eller Apple själva har kommenterat siffrorna än.

Fyra maskerade och beväpnande individer tvingade sig in i butiken och kom senare undan i en skåpbil. En säkerhetsvakt ska ha fått lättare skador vid rånet. Enligt talesmän för polisen var personerna väl förberedda och utnyttjade det faktum att majoriteten av polisen var upptagna med att hantera de stora folkmassor som samlades för nyårsfirandet vid bland annat Eiffeltornet.

Mindre stölder av Apples produkter är vanliga i Frankrike, men det här är utan tvivel den största och bäst planerade stölden. Det är också första gången vapen har använts.

Foto: Zoetnet från Flickr. Fotot är taget sommaren 2010.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.