Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Första filmen om Jobs får premiär i april

Den första filmen om Steve Jobs har nu fått ett lanseringsdatum. Filmen som fått namnet Jobs har premiär i april, men redan i slutet på januari visas den på filmfestivalen i Sundance i USA.

Som 99mac tidigare har berättat så är det två filmer om Steve Jobs på gång. Den ena bygger på ett manus av Aaron Sorkin som i sin tur bygger på biografin som Walter Isaacson skrev med Steve Jobs välsignelse och som blev klar kort innan Jobs död. När den filmen har premiär är ännu inte klart.

Den andra filmen har fått namnet Jobs och begår urpremiär redan i slutet på januari på filmfestivalen i Sundance i Utah, USA. Filmen, som har Ashton Kutcher i huvudrollen som Jobs, har sedan premiär för allmänheten i slutet på april på den amerikanska marknaden. Jobs innehåller också skådespelare som Matthew Modine i rollen som John Sculley och Josh Gad i rollen som Steve Wozniak.

Bloggen 52 Tiger har flera bilder ur filmen som visar hur kusligt lik Kutcher är Steve Jobs.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.