Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Problem med serienummer i Adobe CS6

Om man använder Adobes CS6-paket som distribueras via Adobe Application Manager (Enterprise-versionen) kan ett meddelande dyka upp som kräver att användaren loggar in med att Adobe-konto inom 32 767 dagar, annars slutar CS6 att fungera.

Problemet med serienumret finns i versioner av Adobe CS6 som paketerats med Enterprise-versionen av Adobe Application Manager version 3.0 som släpptes kort efter att Adobe CS6 släpptes till marknaden.

Användaren uppmanas att logga in med sitt Adobe-konto, annars kommer CS6-paketet att sluta fungera inom 32 767 dagar. Det har visat sig att Adobe är fullt medvetna om problemet och har släppt en buggfix som löser problemet, men Adobe har samtidigt inte informerat sina kunder om detta, vilket man säkerligen kan ha synpunkter på.

Läs mer om detta här.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.