Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Digital Inn stänger butik i Täby Centrum

UPPDATERAD. Konkurrensen från Apple Store i Täby Centrum tycks ha blivit för stor för Digital Inn och deras butik i Täby Centrum. På måndag slår butiken igen, enligt ett utskick från företaget ikväll.

Enligt ett utskick från Digital Inn nu på fredagskvällen kommer företagets butik i Täby Centrum att stänga redan på måndag nästa vecka. Redan när Apple öppnade sin butik i Täby Centrum florerade flera rykten om att Apple ställt krav på Digital Inn att deras butik skulle stänga då Apple enligt obekräftade uppgifter inte tillåter att återförsäljare konkurrerar med Apples egna butiker i samma butikscentrum.

Detta är den andra butiken som Digital Inn stänger i Stockholmsområdet. I augusti förra året slog butiken i Kista Centrum igen portarna och Kista Centrum är händelsevis också platsen som Apple tidigare rekryterat butikspersonal till, även om de två händelserna troligen inte har något med varandra att göra.

Magnus Penker, vd på Digital Inn, kommenterar stängningen av butiken i Täby Centrum via e-post så här:

Vi ser konstant över butiksbeståndet och optimerar efter marknadsförutsättningarna. Vi har bra styrfart och har gjort ett fint Q4 och för att fortsätta stärka vår position som kunskapsarbetarens självklara val ser vi hela tiden över vår marknadsnärvaro i alla kanaler.

I övrigt vill Magnus Penker inte ge några kommentarer till varför butiken i Täby Centrum stänger, men skriver via e-post till 99mac att Digital Inn nyanställer personal inom området för företagsförsäljning.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.