Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ännu en chef lämnar Apples butiksledning

Jerry McDougal har valt att lämna Apple efter att ha förlorat kampen om att ersätta John Browett som högste chef för Apples butiker.

En av de högsta cheferna inom Apples butikverksamhet har valt att lämna sitt jobb. Officiellt heter det att Jerry McDougal "vill ägna mer tid åt familjen", men enligt uppgifter var han en av kandidaterna till att bli högste chef efter att John Browett fick sparken i slutet på oktober förra året. Hans avhopp tyder på att han inte fick jobbet och istället valde att lämna Apple förra veckan enligt ifoapplestore.com.

Jerry McDougal beskrivs som den högra handen till förr-förre chefen över butiksverksamheten, Ron Johnson, och har varit med att utveckla Apples butikskedjor sedan år 2000.

McDougals jobb på Apple har gått till Jim Bean som arbetat på Apple i 15 år och senast satt på deras ekonomiavdelning.

Skriven av

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.