Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Imangi Studios har gjort det igen

Temple Run 2 släpptes nu i dagarna och vi har kastat oss över det likt barn över julklappar på julafton. Det är ett perfekt spel för att fördriva tid, passar lika bra för att spela bara en kort stund som lite längre.

Nya Temple Run har fått snyggare grafik och nya miljöer, men annars är det mesta sig likt. Du börjar spela Guy Dangerous och springer, svänger, hoppar eller glider på marken i en vild jakt bland ruiner för att komma undan en gigantisk apa. Efterhand kan du låsa upp nya karaktärer. Genom att betala med mynten du samlar in kan karaktärerna förbättra olika förmågor.

</div>Spelet bjuder på nya “power ups” och det finns nya prestationer att klara i Game Center. Det finns olika nivåer och som exempel kan en prestation vara att lyckas springa ett visst antal meter utan att plocka upp några mynt, vilket underligt nog är lika svårt som att försöka plocka upp några. Undertecknad är inte nå vidare bra på Temple Run, lyckas lite för ofta med att hoppa när jag borde ducka och så vidare, men det gör inte särskilt mycket, bara att börja om och prova igen.

Imangi Studios har gjort en värdig uppföljare som är lika beroendeframkallande men som ändå känns ny.

Fakta
Namn: Temple Run 2
Utvecklare: Imangi Studios
Pris: gratis
Krav: Iphone 3gs, Iphone 4, Iphone 4s, Iphone 5, Ipod Touch 3, 4 och 5 generationen, Ipad. Optimerad för Iphone 5. Kräver IOS 4.2 eller senare.
Språk: engelska

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.