Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Al Gore köper fler aktier i Apple

Mannen som skulle bli näste president i USA blev istället miljöaktivist och medlem i Apples styrelse. Och nu har Al Gore lättat på plånboken och köpt sig ytterligare aktier i Apple.

Den amerikanska motsvarigheten till vår Finansinspektion, SEC, fick igår in en rapport som meddelade att Al Gore köpt 59 000 aktier i Apple till ett värde av 29,6 miljoner dollar eller motsvarande drygt 190 miljoner svenska kronor. Al Gore utnyttjade en del av de aktieoptioner han har som styrelsemedlem i Apple vilket gjorde att han endast betalade 441 000 dollar, eller motsvarande 2,8 miljoner svenska kronor.

Detta är tredje gången Al Gore köper aktier i Apple. Tidigare har köp gjorts i januari 2008 och i mars samma år, och han fick också köpa 30 000 aktier av Apple till ett pris av 14,95 dollar, motsvarande drygt 100 kronor i dagens penningvärde, per aktie när han klev in i styrelsen i 2003.

Gore har fortfarande 61 574 aktieoptioner innestående för framtida köp om han så önskar, skriver Electronista.

(Bild: Time Magazine)

Skriven av
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.