Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uppgradering av Ipad 4 på gång

Ryktesmaskinen har inlett veckan på högvarv. Enligt uppgifter är det en uppgraderad Ipad 4 på gång med 128 gigabyte lagringskapacitet utöver de tre som redan finns med 16, 32 och 64 gigabyte lagringskapacitet.

Det är macbloggen 9to5mac som citerar icke namngivna källor när de berättar att Apple inom kort kommer släppa en ny Ipad 4-modell. Det nya i den modellen är att enheten kommer ha 128 gigabyte lagringsutrymme. Denna "nya" Ipad 4 kommer i övrigt att ha samma egenskaper, funktioner och färger som de övriga modellerna som har 16, 32 respektive 64 gigabyte lagringsutrymme.

Sedan tidigare har det rapporterats att utvecklare hittat referenser till IOS-enheter med 128 gigabyte lagringsyta i betaversioner av IOS 6.1 och spår av detta finns också i Itunes 11.

Vad kan priset tänkas bli för en #Ipad 4 med 128 gigabyte lagringsyta? Med tanke på att den nuvarande toppmodellen med 64 gigabyte lagringsyta och mobilnät kostar 7 295 kronor på #Apple Store är det inte otroligt om Apple passar på att justera ned priserna på de nuvarande modellerna en aning i samband med att en modell med 128 gigabyte släpps.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.