Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Imac monteras i fabrik i Kalifornien

Företaget Quanta Computer är ett av de bolag som monterar eller kommer att montera nya Imac på amerikansk mark i Fremont i delstaten Kalifornien.

I slutet på förra året berättade Tim Cook att Apple skulle flytta delar av monteringen av Imac till USA. Det har sedan dess spekulerats i om Apple skulle bygga helt egna monteringsanläggningar på deras campus i Austin, Texas, eller om monteringen skulle ske via underleverantörer.

Kinesiska #Foxconn har sedan tidigare monteringsanläggningar i USA, och det har också det taiwanesiska företaget Quanta Computer som nu pekas ut som det företag som ska hantera åtminstone delar av monteringen av nya #Imac på amerikansk mark. Quanta Computer har monteringsanläggningar i både Fremont i Kalifornien och i delstaten Tennessee.

För de som kan sin Steve Jobs-historia var #Fremont också platsen där #Next hade sin #fabrik för att bygga Next-datorer, en fabrik som visade sig bli extremt kostsam då Steve Jobs bland annat lät måla om industrirobotarna fyra gånger för att hitta rätt nyans av färgen grå.

Apple listar själva Quanta Computer som en av sina underleverantörer på sin hemsida, och bloggen 9to5mac har mer information i ärendet.

Bild: 9to5 Mac / Google Maps

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.