Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple ökar investeringar i forskning och utveckling

I Apples senaste rapport till den amerikanska finansinspektionen avslöjas bland annat att Apple ökat sina investeringar i forskning och utveckling. Enbart under sista kvartalet 2012 ökades investeringarna med 33 procent.

Redan under första åren efter att Steve Jobs återvänt till #Apple började företaget satsa aktivt på produktutveckling. Under så väl hög- som lågkonjunkturer har bolaget fortsatt att investera i #forskning och utveckling av nya produkter, vilket onekligen gett resultat.

Men Apple tycks inte vilja stanna där utan fortsätter att ösa in pengar på att utveckla nya produkter. Enbart under fjärde kvartalet 2012 ökade Apple sina investeringar inom forskning och utveckling med 33 procent jämfört med samma period året innan. I rapporten till den amerikanska finansinspektionen skriver Apple att de ökade investeringarna i forskning och utveckling går till att anställa fler personer och att ytterligare stödja verksamhet som är kopplad till detta område, skriver Macnn.

Enligt en artikel hos bloggen 9to5Mac har Apple också hyrt tre byggnader i Shanghai, Kina där en av byggnaderna enligt dokument som lämnats in till lokala myndigheter skall användas för forskning och utveckling.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.