Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Förtroendet för Apple sjunker

I den årliga undersökningen av The Ponemon Institute där 100 000 konsumenter frågats om vilka företag de litar mest på när det gäller att skydda konsumenternas information rankas både Google och Apple lågt.

Varje år genomför The Ponemon Institute en undersökning där konsumenter tillfrågas vilka företag de litar mest på när det gäller att skydda konsumenternas privata information och integritet. Förra året hamnade Apple på plats 14 i listan, men i år når inte företaget in på topp 20 utan hamnar på 21. Som högst har Apple landat på åttonde plats år 2009. I år får företaget i Cupertino se sig slagna av exempelvis Microsoft, Mozilla, HP och IBM.

En förklaring till att #Apple rasat på listan kan enligt Appleinsider vara att tredjepartsapplikationer som exempelvis Path förra året avslöjades med att ladda upp innehållet från adressboken i Iphone 5 till deras egna servrar utan användarnas tillstånd. En annan anledning kan vara att den amerikanska handelskammaren förra året publicerade en kritisk rapport där de menade att Apple och Google inte gör tillräckligt för att skydda privat information i applikationer för barn.

Även #Google hamnar utanför topp 20-listan. Förra året hade nått plats 19 på listan, men i år fick inte Google tillräckligt med stöd i undersökningen för att ens rankas i topplistan.

Se hela listan här.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.