Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Iphone-användare spenderar mer pengar på datatrafik

Iphone-användare surfar mer via mobilnätet, och fler byter till Iphone från Android än vice versa, visar undersökning.

Enligt en artikel hos All Things D, som citerar en rapport från analysföretaget Consumer Intelligence Research Partners, så är den genomsnittliga månadsfakturan användare av #Iphone i USA högre än för användare av andra telefonmodeller.

Undersökningen, som gällde användning under det sista kvartalet 2012, visar att drygt 60 procent av de tillfrågade Iphone-användarna spenderade mer än 100 dollar, eller motsvarande drygt 630 kronor, per månad på enbart datatrafik över mobilnätet. 53 procent av de tillfrågade som använder telefoner baserade på #Android spenderade samma summa.

I samma undersökning fick deltagarna också fråga vilken plattform de kom ifrån när de gjorde sitt val av nuvarande mobiltelefon. I fallet #IOS hade 34 procent av de tillfrågade bytt från Android till IOS, medan endast nio procent av Android-användarna hade använt IOS i sin förra mobiltelefon.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.