Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Like a boss

Rätt appar för alla hjärtans dag

Den 14 februari är dagen då ens bättre hälft ska överösas med kärlek, blommor och presenter. Men varför inte ta din Iphone till hjälp för att styra upp det hela? Vi har kollat in de bästa applikationerna för ändamålet.

Den 14 februari är som bekant alla hjärtans dag, dagen då det ska släpas hem hjärteformade godisaskar, blombuketter och fina små kort med väl valda ord på. Som sig bör finns det givetvis en bunt applikationer på App Store för att göra det enklare för dig att imponera på din bättre hälft utan att shoppa ihjäl dig på stan.

Några av redaktionens favoriter

  • 1. Cards

    Med Cards, som är gratis från Apple, kan du enkelt skapa ett vackert kort med en kort text och en fin bild och skicka till den som får ditt hjärta att banka lite extra. Kortet i exemplet på bilden ovan kostar 42 kronor att beställa och levereras vanligen inom en vecka.

  • 2. Angry Birds Seasons

    Kanske får du lite tid över innan du träffar din käresta denna dag? Ta och fördriv tiden i kärlekens tecken med Angry Birds Seasons som innehåller prima nivåer lämpliga för alla hjärtans dag (första säsongen "Hogs and kisses"). Vi pratar rosa fluffiga träd, hjärtan som svävar runt i luften och grisar som stirrar på dig med kärlekskranka ögon. Okej, det sista är som vanligt men man kan ju tolka det lite annorlunda dagen till ära.

  • 3. Treemail

    Att karva in små kärleksbudskap i trädbark är kanske mer en amerikansk företeelse. Men det hindrar ju inte att du enkelt kan köpa applikationen Treemail för sju kronor på App Store och skapa små egna kärleksmeddelanden på skärmen som du sedan kan lägga upp på Facebook, Twitter, skicka via e-post eller spara i telefonens bildgalleri.

  • 4. Euroflorist

    Att gå i blomsteraffärer kan vara en stressig upplevelse inför den här dagen. Vad är då smartare än att välja en bukett rakt i din Iphone och få den levererad? Butikskedjan Euroflorist låter dig göra just det via en applikation i App Store som är gratis. Blombuketterna är det däremot inte men det kan man leva med en sådan här dag.

  • 5. Kokbokshyllan

    Du kanske funderar på att laga mat åt din käresta? I Kokbokshyllan får du mattips från mästerkockar komplett med videoklipp. Du får också rekommendationer på vad du ska servera till maten ifall ni blir torra i strupen.

  • 6. I just made love

    Förutsatt att du fick tag i den perfekta blombuketten, den perfekta chokladasken och lyckades laga den perfekta middagen kan appen I just made love vara perfekt för avslutningen på kvällen. Den är varken särskilt snygg eller komplicerad. Du kan klicka i om kvällen slutat bra och för de som är av det lite mer glömskare slaget sparas också GPS-information om var du befann dig när du bestämde dig för att meddela världen om den trevliga händelsen.

Apple har också samlat ihop ett gäng tips inför nästa vecka. Här finns några tips på appar du kan ge bort och här olika appar med alla hjärtans dag-tema.

Skriven av Ida Blix Joacim Melin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.