Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mobiloperatör varnar Iphone 4S-användare för IOS 6.1

Engelska mobiloperatören Vodafone har i ett SMS till kunder som använder Iphone 4S varnat för att uppgradera till IOS 6.1. Anledningen ska vara försämrad prestanda över 3G-nätet.

Det hör inte till vanligheterna att en mobiloperatör går ut och varnar för en uppdatering av #IOS. I ett SMS-meddelande som skickats ut till alla kunder som använder #Iphone 4S har den engelska mobiloperatören Vodafone varnat kunderna för att uppdatera till IOS 6.1.

Anledningen är enligt Vodafone prestandaproblem över 3G. Enligt ett meddelande på Vodafones supportforum är inte alla kunder som använder Iphone 4S drabbade, men Vodafone skriver att Apple är medvetna om problemet och arbetar med en lösning.

Vodafone fanns även tidigare i Sverige, men i oktober 2005 köpte Telenor den delen av verksamheten. Vi kontaktade Telenor och frågade om de upplevt några liknande problem med IOS 6.1 och Iphone 4S.

– Vår generella rekommendation är att alltid hålla sin telefon/surfplatta uppdaterad med den senaste tillgängliga programvaran eftersom tillverkarna löpande släpper nya programvaror med rättningar och förbättringar, säger Alexandra Carlsson på Telenor till 99mac.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.