Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Världen väntar

Ny betaversion av IOS löser skärmlåsbugg

En betaversion av IOS 6.1.3 har släppts av Apple som bland annat innehåller en lösning på buggen med skärmlåset.

Knappt har #IOS 6.1.2 släppts till allmänheten förrän nästa version är på gång. Den snabba utvecklingstakten har sannolikt mycket att göra med att Apple inte hann med att lösa problemet med säkerhetshålet i skärmlåsfunktionen. Buggen gör det möjligt att kringgå skärmlåset i en IOS-enhet och komma åt användarens information. 99mac rapporterade om buggen förra veckan, och Apple lovade att den skulle fixas snabbt.

Den första versionen av IOS 6.1.3 hette initialt IOS 6.1.1 beta 1 på Apples utvecklarsajt, #Apple Developer Connection. Om den också stoppar upplåsningsverktyg som exempelvis #Evasi0n är inte känt.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.