Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

STHLM Buss uppdaterad med kartor

STHLM Buss är appen för boende i Stockholm som vill veta när bussarna går. Appen uppdaterades nyligen och innehåller nu kartor som visar de närmaste hållplatserna.

Boende i Stockholm som vill hålla koll på när bussarna går och vart närmaste hållplatserna finns har nytta av appen STHLM Buss. Den uppdaterades nyligen med kartor som visar de närmaste hållplatserna.

Till vänster: välj dina favorithållplatser. Till höger: Ny kartvy som visar de närmaste hållplatserna

Användarna kan spara sina favorithållplatser och se när nästa buss kommer dit. Det går sedan uppdateringen att automatiskt sortera favorithållplatserna efter avstånd, den närmaste ligger alltid högst upp i listan.

Appen har också stöd för SMS-biljetter och ger användaren en överblick över köpta biljetter. Sedan den 1 februari i år krävs att användare registrerar sig hos SL för att kunna köpa biljetter via SMS. STHLM Buss har stöd för det, första gången SMS-vyn öppnas frågar appen om användaren registrerat sig. Om inte hjälper appen med att öppna registreringsidan. Är användaren däremot redan registrerad fungerar appen som vanligt, fast med det nya numret.

Namn
STHLM Buss (SL) & SMS-biljett
Utvecklare
Appified.net
Pris
7 kronor
Krav
IOS 5 eller senare. Optimerad för Iphone 5, kompatibel med Iphone, Ipod Touch och Ipad.
Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.