Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google Reader-användare byter till Feedly

Efter beskedet att Google lägger ned tjänsten Reader har den liknande tjänsten Feedly fått ett rejält uppsving.

Efter att Google förra veckan meddelade att de lägger ned #Google Reader fick företaget kritik från användare. En artikel från Buzzfeed pekar på att Google Reader har betydligt fler användare än Google+, företagets sociala nätverk.

Google Reader stängs ned första juli. Sökjätten anger en minskad användning som anledning till nedläggningen, samtidigt som Ars Technica spår att Google Reader kommer att återuppstå som en del av Google+.

Bara dagar efter Googles besked om nedläggningen av Google Reader rapporterar The Verge om att den konkurrerande tjänsten #Feedly fått över en halv miljon nya användare på två dagar.

Feedly skriver på sin blogg att deras största utmaningar inom den närmaste framtiden är att se till att tjänsten fungerar och är stabil. De lovar också att lyssna på på förslag från sina nya användare och implementera nya funktioner snabbt. Företaget uppdaterade också tjänsten med högre bandbredd och fler servrar för att klara av anstormningen av användare.

Feedly finns som insticksprogram för webbläsare som #Safari, #Chrome och #Firefox. Tjänsten erbjuder även kostnadsfria applikationer för #Iphone , #Ipad och Android. Samtliga klienter är gratis, vilket resten av tjänsten också är.

Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.