Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bowers & Wilkins uppdaterar Zeppelin Air med Lightning

Högtalaren Zeppelin Air från Bowers & Wilkins uppdateras med Apples nya Lightning-kontakt. Varianten med den äldre kontakten kommer att finnas kvar.

Bowers & Wilkins högtalare #Zeppelin Air är en de dyrare högtalarna på marknaden och har tidigare funnits med 30-pinnarkontakten. Bland andra Apple har sålt högtalaren via sina butiker. Nu släpper företaget en uppdaterad variant med Lightning-kontakt. Den kommer att finnas tillgänglig från maj och kosta 599 dollar i USA, vilket motsvarar omkring 3 800 kronor. I Sverige är den nuvarande högtalaren dyrare, med prislapp från omkring 5 000 kronor.

Designen är samma som förr, men själva dockan har blivit flexibel så att användare inte behöver oroa sig för att skada kontakten på sina IOS-enheter.

Det brittiska ljudföretaget släpper också en ny produkt Z2. Det är en mer kompakt högtalare ämnad för exempelvis sovrum. Den har också Ligtning-kontakt och stöd för Airplay. En svart version släpps nästa månad och en vit kommer i juni. Prislappen i USA landar på 399 dollar, omkring 2 500 kronor.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.