Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS uppdateras till 6.1.3

Apple har släppt en uppdatering av IOS med versionsnummer 6.1.3. Säkerhetshålet som gjort det möjligt att gå förbi låsskärmen har åtgärdats.

I IOS 6.1 upptäcktes en bugg som gjorde det möjligt att komma förbi lösenordsskyddet på Iphone och använda programmet Telefon. Nu uppdateras operativsystemet till 6.1.3 och buggen åtgärdas.

Apple skriver att förutom buggfixar förbättrar uppdateringen också Kartor i Japan. Information om Apples säkerhetsuppdateringar finns i ett dokument på deras webbplats.

Användare som låst upp sina telefoner med #jailbreak bör däremot inte uppdatera till den nya versionen. 6.1.3 sägs nämligen sätta stopp för verktyget Evasi0n och det är oklart om den nya versionen alls kommer gå att låsa upp.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.