Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ipad-bluff på Facebook

En annonskampanj på Facebook utlovar gratis Ipad som inte går att sälja. Annonsens avsändare identifierar sig som Apple, men det hela är en bluff.

I en annons som syns här och var på Facebook annonseras det för gratis Ipad. Liknande kampanjer för andra Apple-produkter har också florerat på Facebook de senaste dagarna. Avsändaren på annonsen ser ut att vara Apple och annonstexten är lite för bra för att vara sann:

Vi har tusentals uppackade Ipad som inte kan säljas så vi ger bort dem gratis. Vill du ha en? Dela ut och gilla den här bilden och surfa sedan till denna adress och skriv in din adress!

Annonskampanjen är en bluff och syftar endast till att samla in uppgifter för användning för utskick av spam via e-post. Det är därför rekommenderat att inte dela ut bilden eller besöka länken som postats tillsammans med bilden.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.