Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Ed Schipul / Flickr

Steve Wozniak håller tal i Stockholm

Apple-grundaren Steve Wozniak besöker Stockholm. I samband med öppnandet av årets upplaga av IT-mässan IP Expo kommer Wozniak att vara invigningstalare.

IT-mässan IP Expo har lyckats locka över #Steve Wozniak till Sverige. Apple-grundaren kommer på årets upplaga av mässan som arrangeras i Stockholm den 14-15 maj på Kistamässan. Wozniak arbetar numera som chefsforskare på lagringsföretaget Fusion-ios och ska tillsammans med vd:n David Flynn hålla i öppningstalet.

Steve Wozniak grundade Apple 1976 tillsammans med #Steve Jobs och #Ron Wayne. Efter att Wayne lämnade bolaget arbetade Wozniak och Jobs vidare med Apple fram till 1985 när Steve Jobs lämnade företaget. Drygt två år senare slutade även Wozniak och han har sedan dess ägnat sig åt ett antal egna projekt, bland annat företaget Wheels of Zeus.

Wozniak har också ägnat sig åt en rad olika välgörenhetsprojekt och anlitas regelbundet som talare på olika mässor.

IP Expo är en branschmässa med fokus på produkter och lösningar för företag. Inträdet är gratis.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.